ROZMAITOŚCI > Club zbytu
Channa bleheri
lanner1:
Może ktoś miałby ochotę? Mam dwie pary, wg sprzedawcy ryby te pochodzą z odłowy. Tak się złożyło, że prawie równocześnie mają młode. Jest szansa złożyć parę z +- niepokrewnych ryb. Co do wyglądu ryb przypominam, że ryby dorosłem mają ciało jednolitej barwy, widoczne są plamy na płetwie ogonowej, pręgi na płetwach piersiowych , oczywiście grzbietowa i brzuszna ma kolorowe brzegi. Ryby są raczej spokojne ale to wężogłowy ;). Cena 25 zł za szt.
//www.youtube.com/watch?v=-Dj3dYB82z8//www.youtube.com/watch?v=B5blL-9YJD4
Peterek:
Fajne te maluchy 8)
Czy jest jakies zainteresowanie?
lanner1:
Brak zainteresowania a szczerze mówiąc jestem trochę zaskoczony. Wiem, że zabrzmi to jak kryptoreklama ale miałem podobnej wielkości laosy i andrao bez powodzenia. Te wydają się bezproblemowe. Kupiłem 6 , utworzyły się dwie pary i rozmnożyły i dwa duże luzaki żyją w innym akwarium. Są to stosunkowo niedrogie ryby, nie potrzebują wielkich zbiorników. No cóż, na szczęście nie żyję że sprzedaży ryb i cobry się zdziwią ;)
Peterek:
--- Cytat: lanner1 w 22 Lipca 2025, 23:40 ---Te wydają się bezproblemowe. Kupiłem 6 , utworzyły się dwie pary i rozmnożyły i dwa duże luzaki żyją w innym akwarium. Są to stosunkowo niedrogie ryby, nie potrzebują wielkich zbiorników.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak pisalem juz wczesniej.
Jest to idealny gatunek dla poczatkujacych z wezoglowami ktorzy maja warunki na zimowanie.
I nie tylko dla poczatkujacych.
Dla tych ktorzy takze chca troche "spokoju" w akwarium i maja dosc ciaglego wylawiania trupow.
--- Cytat: lanner1 w 22 Lipca 2025, 23:40 ---No cóż, na szczęście nie żyję że sprzedaży ryb i cobry się zdziwią ;)
--- Koniec cytatu ---
Darmowe i swietne bialko ;D
Jojejo:
Gdzie odbiór?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej